Munskydd Blå Hawaii

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2092782
Typ:
Large
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Detta tyg har jag låtit trycka upp på ett tryckeri. Så det finns inte att köpa ute i handeln. UNIKT! Det finns ca 1-4 st av varje mönster. 


Munskyddet är sytt i 2 lager tyg. Jag har sytt dem själv med stor noggranhet. Ett sånt munskydd rekomenderas att bytas efter 2h. Men jag skulle inte använda ett munskydd utan filter.
På baksidan finns en ficka som man kan sätta i ett *filter och då kan skyddet användas längre. Munskyddet tvättas i 60 grader maskintvätt, ej torktumling. Plantorkas!

Att tanka på: 
* Tvätta/sprita händerna innan du sätter på dig munskyddet.
* Rör inte munskyddet medan du använder det.
* Byt munskyddet efter max 4h. (om du inte har ett filter i, då kan du följa filtrets råd.)
* Ta av dig munskyddet med hjälp av banden, rör inte själva skyddet. Stoppa det gärna i     en plastpåse om du inte är hemma o förvara det i påsen tills du kommer hem.
* Tvätta/ sprita händerna igen.

Mått på skyddet, resåren ej inräknad:
26 cm långt
18,5 cm högt

100% BOMULL

Resårbanden kommer levereras lätt ihopknutna så du själv knyter banden där du tycker att det känns bekvämt, klipp sedan av överblivet band efter knuten o dra in knuten i bandets kanal.

MÖNSTRET/ MÖNSTERPASSNINGEN KAN KOMMA ATT SKILJA SIG IFRÅN BILDEN

*GODKÄNDA CE FILTER ATT SÄTTA I MUNSKYDDET FINNS ATT KÖPA I WEBBSHOPPEN UNDER "Tillval- filter". Där finns även även en näsbrygga att lägga till. Metallskenan som nyper till vid näsan.

EJ ÖPPET KÖP PÅ MUNSKYDD!!