Munskydd Sweet Kiss

Pris:
200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2088593
Typ:
SMALL
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Munskyddet är sytt i 2 lager tyg. Jag har sytt dem själv med stor noggranhet. Ett sånt munskydd rekomenderas att bytas efter 2h MEN JAG SKULLE INTE REKOMMENDERA ER ATT ANVÄNDA DET UTAN FILTER. 
På baksidan finns en ficka som man kan sätta i ett filter och då kan skyddet användas längre. Munskyddet tvättas i 60 grader maskintvätt, ej torktumling. 90% av tygerna är inköpta utomlands. Det finns ca 1-4 st av varje mönster. DEtta tyg har jag Beställt från tryckeri och finns i liten skala.

Att tanka på: 
* Tvätta/sprita händerna innan du sätter på dig munskyddet.
* Rör inte munskyddet medan du använder det.
* Byt munskyddet efter max 4h. (om du inte har ett filter i, då kan du följa filtrets råd.)
* Ta av dig munskyddet med hjälp av banden, rör inte själva skyddet. Stoppa det gärna i     en plastpåse om du inte är hemma o förvara det i påsen tills du kommer hem.
* Tvätta/ sprita händerna igen.

Mått på skyddet, resåren ej inräknad:
22 cm långt
15 cm högt

100% BOMULL

Resårbanden kommer levereras lätt ihopknutna så du själv knyter banden där du tycker att det känns bekvämt, klipp sedan av överblivet band efter knuten o dra in knuten i bandets kanal.

MÖNSTRET/ MÖNSTERPASSNINGEN KAN KOMMA ATT SKILJA SIG IFRÅN BILDEN

*GODKÄNDA CE FILTER ATT SÄTTA I MUNSKYDDET FINNS ATT KÖ I WEBBSHOPPEN UNDER "Tillval- filter". Där finns även även en näsbrygga att lägga till. Metallskenan som nyper till vid näsan.


EJ ÖPPET KÖP PÅ MUNSKYDD!!