Hej och välkommen!

Meningen är att jag mest ska ha öppet till höst och vinter när jag inte ligger ute och säljer på marknader och bilträffar, som jag gör på somrarna. Oftast mellan maj-oktober. Men nu i dessa tider vet man varken ut eller in. Förhoppningen är ju att jag kan fortsätta med min sommarsäsong ute i Sverige. Men går inte det kommer jag nog hålla butiken öppen till löningshelger. I dessa tider ser jag ingen mening med att ha öppet oftare än så. Men håll utkik här, på min Instagram och facebook för att hålla er uppdaterade! 


Öppet i butiken:
Lördag den 4/7 kl 12.00-18.00

Jag kommer då ha ett event och har bjudit in mina vänner som även de kommer att vara i mina lokaler att sälja. Min bästa granne Britt s Design, som är silversmed kommer att ha öppet och sälja vackra smycken, du kan även specialbeställa ett. 

Veronica "Vee" kommer stå i caféet och sälja snittar och dryck till självkostnadspris och vintagekläder ifrån hennes privata samling. 


Johanna i från "Johannas Rockabilly i Göteborg kommer hit med sina kläder och säljer. Hoppas ni vill komma och förgylla vår dag! 

Hjärtligt Välkomna!   

 Bokade träffar 2020:

 Maj:
Wenngarns slott (inställt)

Juni:
Nostalgifestivalen i Vårgård
(Inställd)

Juli:
Västerås Summer Meet
(framflyttat till augusti)

 Juli: 
Kiviks marknad
Sjöbo Marknad ( inställt)
RättMeet i Rättvik ( Inställt)

 Aug :
A- Bombers Uddevalla (inställt)
13-15 Västerås Summer Meet

Hos mig kan du enkelt och säkert betala med swish och payson som tillhandahåller kortbetalning och faktura.

Jag tar även swish och kort på mina träffar jag säljer på och i butiken.