En annorlunda butik med mysig atmosfär & med toner av 50- tal..

Sen våren 2018 har jag en pop up butik som jag slänger upp lite här och var i vårt avlånga land. Jag satsar mestadels på att sälja på bilträffar, vintagemässor och marknader. Men också i perioder på socialamedier samt i webbshoppen.  I den rullande butiken finns allt mellan himmel och jord till vuxen, barn, man eller kvinna. 

Mars 2020 öppnade jag åter en fysisk butik på Djuphamnsvägen 4 i västerås. men pga covid-19 har jag endast öppet en gång i månaden o det kring löningshelgen. För öppettider se fliken "Info/turneschema)

Letar du present till någon som redan har allt har du förmodligen kommit rätt. Här finns det gamla retro plåtskyltar, plåtburkar, kitsch, inredning, RICE, smycken, hårblommor, skäggartiklar, necessärer , väskor och mycket mycket mer!
 

Handgjort

Hanverk har följt min släkt i generationer. I butiken finns mycket saker handgjorda av mig. Produkter växlar från säsong till säsong. Jag syr, limmar, snickrar, målar, virkar och gör smycken. Jag kan även trycka namn/text på kläder, glasballonger, julkulor mm för att få er gåva mer personlig.