NYHET!
Jobbar du inom butik, vård eller skola och omsorg så kan du nu beställa en rolig, fin och unik namnskylt hos mig som livar upp vardagen eller helgen. En mycket uppskattad skylt av både beställare och skådare. Skicka mig ett mail eller ett pd/dm på facebook eller instagram så kommer vi fram till en bra lösning som passar dig 

Vill du vara relativt ensam om ditt smycke eller hårblomma så har du kommit rätt. Beställ en skräddarsydd hårblomma av mig till din outfit inför en pinup tävling, midsommarfest eller julfirande. Jag har ett hundratal olika blommor att välja på men arbetar bäst under fria vingar med tex färginriktning.

Skicka mig ett mail/PM/DM så skräddarsyr vi din ide!


Ni kan även beställa persoliga julkulor som jag designar åt er. Namnet på ert barn, husdjur, barnbarn eller släkting. Kanske som "tack för hjälpen" eller "istället för en blomma". En fin present att ge bort eller att behålla själv för att få granen lite extra speciell. 
Beställs under perioden September- December


 

NYHET!
MAKEUP- Grundkurs
På den här kursen kommer vi att gå igenom lite grundläggande hudvårdsrutiner där vi också pratar om varför det är viktigt att faktiskt bry sig om sin hud. 

Vi kommer också att gå igenom hur vi plockar och formar våra bryn, ett snyggt bryn kan lyfta ett helt ansikte!

Vi kommer såklart även att lära oss att lägga en grundläggande ansikts makeup. Där vi lär oss lättare steg i att skulptera ett ansikte, framäva sina drag. Vi jobbar också med att lägga en "3D skugga" som ger ögat djup.
vi går igenom tips o trix för olika ögon och också att anpassa en eyeliner till dessa.

Bokning och datum finns i webbshoppen.