NYHET!
Jobbar du inom butik, vård eller skola och omsorg så kan du nu beställa en rolig, fin och unik namnskylt hos mig som livar upp vardagen eller helgen. En mycket uppskattad skylt av både beställare och skådare. Skicka mig ett mail eller ett pd/dm på facebook eller instagram så kommer vi fram till en bra lösning som passar dig 

Vill du vara relativt ensam om ditt smycke eller hårblomma så har du kommit rätt. Beställ en skräddarsydd hårblomma av mig till din outfit inför en pinup tävling, midsommarfest eller julfirande. Jag har ett hundratal olika blommor att välja på men arbetar bäst under fria vingar med tex färginriktning.

Januari 2018 kom jag även ut med min egna smyckeskollektion.


Skicka mig ett mail/PM/DM så skräddarsyr vi din ide!


Ni kan även beställa persoliga julkulor som jag designar åt er. Namnet på ert barn, husdjur, barnbarn eller släkting. Kanske som "tack för hjälpen" eller "istället för en blomma". En fin present att ge bort eller att behålla själv för att få granen lite extra speciell. 
Beställs under perioden September- 12December


 

Hos mig kan du få en vacker glasballong designad för ditt ändamål som tex bröllop, födelsedag, examen, dop eller julfirande. Ballongen hängs upp i en osynlig lina så den ser svävande ut. Otroligt populär!