NYHET!
Jobbar du inom butik, vård och omsorg eller skola tex så kan du nu beställa en rolig, fin och unik namnskylt hos mig som livar upp vardagen eller helgen. En mycket uppskattad skylt av både beställare och skådare. Skicka mig ett mail eller ett pd/dm på facebook eller instagram så kommer vi fram till en bra lösning som passar dig 

Vill du vara relativt ensam om ditt smycke eller hårblomma så har du kommit rätt. Beställ en skräddarsydd hårblomma av mig till din outfit inför en pinup tävling, midsommarfest eller julfirande. Jag har ett hundratal olika blommor att välja på men arbetar bäst under fria vingar med tex färginriktning.

Skicka mig ett mail/PM/DM så skräddarsyr vi din ide!


Ni kan även beställa persoliga julkulor som jag designar åt er. Namnet på ert barn, husdjur, barnbarn eller släkting. Kanske som "tack för hjälpen" eller "istället för en blomma". En fin present att ge bort eller att behålla själv för att få granen lite extra speciell. 
Beställs under perioden Oktober- December


 

NYHET!
Just nu syr jag munskydd för glatta livet.
Jag har tömt mitt privata lager på tyger så ni får unika o varierande tyger att välja mellan. 90% av tygerna är inköpta utomlands. Det finns ca 1-4 st av varje mönster De kommer kosta från 179:- ( beroende på stl, S, M, L), vid köp av 3 eller fler erbjuds 50:- rabatt.
Munskyddet är sytt i 2 lager tyg som rekomenderas att bytas efter 4h, en ficka finns att sätta i eget filter och kan då användas längre. GODKÄNDA FILTER KOMMER GÅ ATT KÖPA HOS MIG I WEBBSHOPPEN. Munskyddet tvättas i 60 grader maskintvätt.
Skydden kan inte bokas eller beställas. De läggs upp i webbshoppen när första omgången är färdig och info kommer läggas ut här innan.