Therése Haverklint. Ägare av Lyckliga Bönan samt designer.
 

Lyckliga bönan2007 började jag skapa under namnet "Stygn med stil". Men jag hade alltid en dröm om att göra det till något större.  7 år senare så tog jag tag i saken och öppnade butiken "Lyckliga Bönan" som jag även kommer att skapa mina egna alster under. Butiken öppnade portarna den 25 April 2014.

Lyckliga bönan är en butik/företag som älskar inredning, färg, kitsch, lekfullhet, barnslighet, bakning, rockabilly, pin up och retro.

Snygga och häftiga smycken, väskor och accessoarer kommer att finnas mestadels tillverkade av mig.  Mysiga och färglada presenter och inredningsprylar finns även dem hos mig.

Efter att jag "adopterade" och blev mamma till två små hundar så brinner jag även för att skapa saker till fyrfotade vänner. 

Butikens sortiment kommer ständigt ändras och utökas då jag är full av tankar och idéer! En del varor är importerade eller skapade i ett fåtal exemplar. Mitt motto är och har alltid varit "att vara Unik".

DEN 25 APRIL 2018 TOG JAG BESLUTET ATT STÄNGA DEN FYSISKA BUTIKEN OCH BARA SÄLJA PÅ BILTRÄFFAR, SOCIALAMEDIER OCH I PERIODER I MIN WEBBSHOP.

Följ mig gärna på facebook och instagram